in-company trainingen

voor de leiders
van nu en de toekomst

je wilt de perfecte training
voor je leiders

Je bent op zoek naar een meerdaagse training voor je (toekomstige) leiders. En dan net even anders, fris en op een manier die aanzet tot actie en experimenteren. Zorgen dat elke dag aanzet tot overwegingen en verandering. Zowel inspirerend is als confronterend.

In onze trainingen werken we continu op drie lagen tegelijk, waarbij één laag de hoofdaandacht krijgt. We werken op het niveau van communicatie, persoonlijke groei en leiderschap.

Om dit te bereiken hebben we drie kernprogramma’s als basis: The Growing Leader, The Growing You en The Master communicator. 

Deze trainingen hebben een rode draad en toch is geen enkele training hetzelfde. Cases, oefeningen en opdrachten sluiten we aan op de werkomgeving.

deze programma's maken impact

THE GROWING YOU

#persoonlijkegroei

Het is tijd voor een stap in de persoonlijke groei van je leiders. ze zijn al een tijdje aan het werk, ze hebben succesvolle opdrachten gedaan en ook ervaren hoe het is als het even tegenzit. Een programma om nog bewuster te zijn van wat gedrag stuurt en daarin meer vrijheid creëren. Oftewel: met minder energie meer bereiken.

 

Fundament van dit programma

 • Reflectie van waar je leiders nu staan
 • Bewustwording van eigen patronen
 • Doorbreken oude patronen
 • Heldere koers voor de toekomst


Na dit trainingsprogramma hebben ze
 een grote stap gemaakt in hun groei voor nog meer vrijheid, stevigheid, rust en vertrouwen

THE GROWING LEADER

#leiderschap

Vanuit hun leiderschap nog meer mensen meekrijgen door wie ze zijn. Om als leider nog meer van impact te zijn vraagt het nog meer bewustzijn van wie je bent, hoe je overkomt en waarin je kunt groeien. In dit programma vergroten leiders hun impact, stappen nog meer in hun leiderschap en grootsheid.

 

Fundament van dit programma

 • Waar sta je voor als leider
 • Groeien als mens en als leider
 • Leiden vanuit drijfveren en waarden
 • Doorbraak in je leiderschap

 

Na dit programma staan je leiders nog steviger in hun rol en zijn daardoor nog meer van invloed.

THE MASTER COMMUNICATOR

#communicatie

Voorkom ruis in communicatie en creëer vooruitgang. Je leiders ontdekken wat er in communicatie allemaal een rol speelt en hoe zij daarbinnen hun invloed masterlijk vergroten. 

Na dit programma buigen ze weerstand om naar betrokkenheid, brengen problemen naar oplossingen en creëren motivatie voor verandering.

Fundament van dit programma

 • Communicatieruis herkennen
 • Positieve gespreksflow creëren
 • Weerstand ombuigen
 • Doelgericht beïnvloeden
 
Je leiders zullen verfijnder kunnen communiceren waardoor ze nog gerichter kunnen beïnvloeden.

OPTIMAAL ONTWIKKELEN MET DE UNLIMITED GROWTH ACADEMY

In traditionele trainingen gaat veel tijd verloren aan het uitleggen van modellen. Ik doe dat graag anders want die kennis kan je vooraf in je opnemen. 

Daarom is er online mijn Unlimited Growth Academy. Op een snelle en frisse manier deel ik in hierin korte video’s met daarin theorie, structuren en visies.

Hierdoor kunnen we de 1-op-1 tijd maximaal benutten voor toepassen, reflectie, ervaren en oefenen zodat je optimaal kunt ontwikkelen.

En er is altijd meer te vertellen..

Elk programma is in verschillende formats te maken. Het minimum is drie losse dagen en kan uitbouwen tot wel acht dagen. Het ligt daarbij uiteraard aan je vraag, wat je wilt bereiken en wat je wilt investeren in je leiders. De dagen spreiden we over de tijd waardoor de meeste programma’s rond de 3 tot 5 maanden duren.

De één houdt van de uitleg en kennis, en een ander wil vooral doen. We anticiperen supersnel op de leervoorkeuren van de deelnemers. Op basis daarvan passen we het programma aan om te zorgen dat het voor iedereen interessant is.

Dit is een ontzettend relevante vraag. Zeker omdat steeds meer partijen programma’s verkopen en vervolgens allerlei trainers invliegen. Dat is natuurlijk niet wat je wilt.

We hebben een vast team met ervaren trainers. Allemaal trainen ze minimaal 3 jaar en zijn gecertificeerd als NLP trainer. De NLP trainingsvorm bindt, boeit en zet aan tot verandering.

Wij personaliseren het programma op het bedrijf. Daarom stellen we vragen over hoe het nu gaat, wat er nu speelt en waar deelnemers tegenaan lopen.

Tijdens de trainingen delen we onze persoonlijke ervaringen als leider. Daarin schromen we niet om onze eigen missers en leermomenten te delen. Dit moedigen we ook aan bij onze deelnemers. Naast theorie leert iedereen minstens net zoveel van elkaars ervaringen

Natuurlijk wil je als opdrachtgever aangehaakt blijven bij het programma en de ontwikkeling in trainingen. We zullen je als opdrachtgever dan ook na ieder trainingsmoment updaten met wat we hebben gedaan. Persoonlijke verhalen delen we niet, omdat we veiligheid en vertrouwen belangrijk vinden.

Workshops en ééndaagse trainingen zijn vaak inspirerend maar brengen weinig tot geen verandering. Dat komt omdat wij mensen graag volgens vaste patronen werken.

Door elkaar een paar keer te ontmoeten, te reflecteren, te ontdekken wat niet werkt en wat wel werkt ontstaat een veel grotere kans op een blijvende ontwikkeling.

Voor groepen tot 6 personen trainen we op onze eigen locatie in Doorn (Utrecht). Voor grotere groepen weten we veel passende locaties te vinden. Van Amsterdam tot Nijmegen, van Rotterdam tot Zwolle. Daarin kunnen we je adviseren met verrassende locaties die uitnodigen tot groei!

Natuurlijk! We maken graag tijd voor je vrij. Dan kunnen we verdiepen op je vraag en onderzoeken wat voor je bedrijf werkt.

maak een afspraak voor een kennismaking